Inschrijven Ezels & kwasten 2020

Uitnodiging Ezels en Kwasten

 

Graag nodigen we je uit om in mei 2020 weer mee te doen met Ezels en Kwasten. De kunstenaarsweek in Wijk aan Zee. Het festival zal beginnen op donderdagavond 7 mei en eindigen met de veiling van de werken op zondag 17 mei. Het programma van de dagen daar tussenin volgt later.

Het thema dit jaar is "vrijheid". De viering van 75 jaar vrijheid. Vrijheid; wat betekent dat voor jou? Als kunstenaar zijn we altijd bezig om mensen op een andere manier naar het heden te laten kijken. Vrijheid en vooral onze creatieve vrijheid is essentieel in ons bestaan.

Deelname is net als vorig jaar slechts € 25,- . Te betalen vóór 1 mei 2020. Vanzelfsprekend kunnen alleen deelnemers aan de workshops en andere activiteiten deelnemen.

 

We vragen jullie om tijdens het festival actief aanwezig te zijn; schrijf je in voor de workshops, laat je gezicht zien in de ateliers die voor je beschikbaar zijn en om bijvoorbeeld ook eens mee te eten, dat maakt het een kunstfestival!  Ezels en Kwasten is meer dan het inleveren van kunstwerken om die te laten jureren en veilen.

 

Volg de website voor het programma. In tegenstelling tot andere jaren kan je je al inschrijven voor workshops vóór het festival begint. Maar we houden je natuurlijk op de hoogte.

klik hier voor inschrijf formulier

Na het downloaden invullen en versturen via mail of per post