Info over het festival zelf

 

Als je meedoet ben je van harte welkom om in Wijk aan Zee op een van de Ezels en Kwasten locaties (cafe de Zon en dorpshuis de Moriaan) te komen werken aan je in te leveren kunstwerken. Er zijn ezels en werktafels aanwezig, verder neem je je eigen materialen mee, je kunt je werk/materialen laten staan tijdens het festival totdat je klaar bent zodat je eraan kunt werken wanneer je wilt. Houd wel rekening met elkaar en zet je ezel of werk even aan de kant als je een dag niet kunt komen werken, zodat er ruimte is voor andere kunstenaars om er te werken. Dit ook om beschadigingen te voorkomen.

Je kunt ook thuis aan je kunstwerk werken, wat je wilt. We vinden het wel gezellig om je af en toe in Wijk aan Zee te zien, dus kom vooral even buurten in De Zon en De Moriaan.

Verder organiseren wij workshops en activiteiten rondom Ezels en Kwasten, dit staat in het Programma en ook zullen het programma en inschrijflijsten voor eten en workshops voor elke dag in Cafe De Zon worden opgehangen op de wand naast de bar (naast de werkruimte in de achterzaal), daar kun je je naam opzetten als je mee wilt eten of mee wilt doen met een workshop.

Aan het eind van de tien dagen lever je op vrijdag 15-5 je werk in (1- 3 werken) Exacte aantal in te leveren werken hangt af van aantal deelnemers! voor de beoordeling door de jury en daarna voor de veiling op zondag 17-5.

Bij het inleveren word je gevraagd wat de titel, het materiaal, de afmetingen en de richtprijs voor het veilen zijn. Houd rekening met de laagdrempeligheid van deze kunstveiling en vraag een redelijk bedrag